۲۰ مرداد , ۱۳۹۵

به گزارش روابط عمومی واحد اسدآباد، سمینار من و آینده من با هدف آشنایی دانشجویان و دانش آموزان با انواع روشهای برنامه ریزی ، مدیریت زمان و ارتباط برخی از رشته های تحصیلی با مشاغل و نحوه ورود به بازار کار برگزار گردید.
رئیس مرکز رشد واحد همدان در همین ارتباط با بیان اینکه این سمینار با هدف آگاهی بخشی به دانش آموختگان و دانشجویان جدیدالورود در خصوص آینده تحصیلی و شغلی برگزار می شود، تصریح کرد: در این سمینار با شیوه های مختلف تلاش می شود تا دانشجویان با مفهوم واقعی کارآفرینی به عنوان راهکار سوم (علاوه بر استخدام و خوداشتغالی)بیشترآشنا شوند.
عضو هیات علمی واحد اسدآباد در این سمینار گفت: سمینار”من و آینده من” سعی در اصلاح نگرش دانشجویان به فرایند اشتغال و سوق دادن آنها از کارجوئی به کارآفرینی میباشد.

مهدی عسگری کیا در ادامه افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد زمینه مناسب جهت داشتن روحیه خود باوری، امید و حرکت به سوی آینده ای با چشم انداز روشن بسیار موفق عمل نموده است.
رئیس مرکز رشد واحد همدان تلاش برای تبدیل فضای ذهن دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی، از کارجوئی به کارآفرینی را به عنوان راهکاری برای توسعه پایدار عنوان کرد.
وی افزود: رسالت اصلی ما در مراکز رشد پویا و دفاتر ارتباط با صنعت این است که دغدغه مندی دانشجویان را دغدغه خود بدانیم و تلاش نمائیم تا افق اشتغال دانشجویان را شفاف تر کنیم که این شفافیت تصمیم گیری را برای دانشجویان و دانش آموختگان منطبق بر واقعیات بنا خواهد نمود.

عسگری کیا تصریح کرد: سمینار “من و آینده من” ، بازتاب نگاه جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی است که به مقوله اشتغال و کارآفرینی میپردازد.
این عضو هیات علمی واحد اسدآباد، که سخنران همایش من و آینده من بود، ضمن تشریح اصول ارتقای بهره وری فردی، به معرفی پارامترهای موثر در ارتقاء توانمندی های فردی پرداخت و با مورد مطالعه قراردادن مدل اشتغال و موفقیت کارآفرینان موفق جوان، انگیزه خاصی را در جمع حاضر ایجاد کرد.این همایش یک روزه به همت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی و همکاری شرکت آموزشی و مشاوره ای برازه در سالن آمفی تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار گردید.