۱۲ خرداد , ۱۳۹۴

به گزارش روابط عمومی،مراسم باشکوهی جهت تجلیل از سازندگان خودرو زائربر آدراپانا با حضور بهروز نعمتی نماینده شهرستان اسدآباد در مجلس شورای اسلامی،مهندس بکایی فرماندار شهرستان و تعداد زیادی از مسئولین در سالن ۱۵۰۰ نفری استادیوم آزادی برگزار شد.

در این مراسم که با قرائت آیاتی از کلام ا… مجید و نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد ابتدا ایرج حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد ضمن سپاس از حضور پرشور شرکت کنندگان در این مراسم،ساخت خودرو آدراپانا را جزء افتخارات و دستاوردهای پژوهشی واحد اسدآباد برشمرد و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در خصوص مسئله‌ی پیوند علم و صنعت در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و نیز پیرو تاکیدات دکتر میرزاده ریاست عالیه دانشگاه در راستای درآمدزایی و سرمایه گذاری اقتصاد دانش بنیان عنوان نمود:این واحد دانشگاهی قصد دارد در آینده ای نزدیک خط تولید انبوه این خودرو را راه اندازی نماید.

در ادامه مراسم بهروز نعمتی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از تیم سازنده آدراپانا گفت: اگر رابطه‌ی بین صنعت و دانشگاه به‌ صورت کامل اجرایی شود ، نتیجه این خواهد بود که هم دستگاه‌های صنعتی کشور توسعه پیدا میکنند و هم دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پویا و سرزنده خواهند بود.

در ادامه این مراسم نیز مهندس بکایی فرماندار شهرستان اسدآباد اظهار امیدواری کرد امسال همدلی و همزبانی دولت و ملت بیش از پیش افزایش یابد. بکایی در بخش دیگری از سخنان خود ، در خصوص افزایش ارتباط دانشگاه ها با بخش صنعت گفت : باید در مراکز صنعتی نیز همانند دانشگاه ها دفتر ارتباط با دانشگاه هم ایجاد شود تا به این وسیله فرصت های مطالعاتی استادان دانشگاه در محیط های صنعتی نیز فراهم گردد و امیدواریم که در آینده نزدیک دانش آموختگان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشورمان به سوی تاسیس شرکت های سرمایه گذاری اقتصاد و دانش بنیان حرکت نمایند.

سرگروه تولیدکنندگان ۶ نفره خودروی آدراپانا نیز در این مراسم اظهار داشت: این خودرو به مدت ۲۲ روز کاری طراحی و ساخته شد.وی افزود: در این خودرو از رینگ های تفلونی با مقاومت بالاتر و وزن بسیار سبکتر در محور عقب استفاده شده که چابکی خودرو را افزایش می دهد و همچنین سختی پیچشی و خمشی شاسی خودرو بهینه سازی شده تا با توجه به سبکسازی وزن در مسیرهای دورانی ، آسیبی به نقاط اتصال قاب شاسی وارد نشود.عسگری کیا اعتبار هزینه شده برای طراحی و ساخت این خودرو را ۲۵۰ میلیون ریال اعلام و تصریح کرد: در صورت تولید انبوه قیمت آن به بین ۱۲۰ تا۱۴۰ میلیون ریال می‌رسد.سرگروه سازندگان خودروی آدراپانا سرعت این خودرو را حداکثر۵۰کیلومتر در ساعت اعلام کرد و گفت: باتری‌های مورد استفاده در این خودرو دارای بالاترین فن‌آوری روز دنیاست و می‌توان باتری‌های آن را از طریق برق شهری شارژ کرد.وی اضافه کرد:آقای امیرحسین حکمتیان،علی درویشی،محمدامین جمشید،سعید طاهری و محمدصادق طاهری از اعضای این گروه ۶ نفره هستند.در پایان این مراسم از مهندس مهدی عسگری کیا به عنوان سرگروه تیم سازنده آدراپانا دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد تجلیل .شد