۲۴ آبان , ۱۳۹۵

مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) با حضور پرشور دانشجویان،استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد برگزار شد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسدآباد در این مراسم، مهم‌ترین هدف امام حسین(ع) از قیام عاشورا را احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و خاطرنشان کرد: توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه شرعی و همگانی است .

حجت الاسلام گروسی بازخوانی انقلاب امام حسین (ع) را ضروری‌ترین نیاز جامعه اسلامی برشمرد و افزود: حضرت امام حسین(ع) در قیام عاشورا درس آزادگی، ایستادگی در برابر ظالم، دفاع از مظلوم و شهادت در راه اسلام را به همه مسلمانان و حتی غیرمسلمانان جهان هدیه داد و به همین دلیل امروز تمام جهانیان از برکات آن بهره مند می شوند و انقلاب اسلامی و انسانی او به الگو و معیار تبدیل شده است.

دکتر مهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد در این مراسم مهم‌ترین رسالت امام حسین(ع) را پیروزی حق بر علیه باطل عنوان و اظهار کرد: قیام ابا عبدا… الحسین(ع) در دشت کربلا به ما درس عزت ، آزادگی، ایثار و از خود گذشتگی را داد.

مراسم با قرائت زیارت عاشورا، نوحه سرایی و سینه‌زنی و نیز ذکر مصیبت به پایان رسید.

img_0032 img_0045 img_0052 img_0059 img_0082 img_0083 img_0089 img_0094 img_0096 img_0109 img_0111 img_0115