۲۴ خرداد , ۱۳۹۶

بیانیه ی دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج اساتید  دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد

رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی ایران ، حضرت امام خامنه ای ( حفظه الله  تعالی: این ترقه‌بازی‌ها در اراده‌ی مردم تأثیری نخواهد گذاشت ،این را همه بدانند؛ این‌ها کوچک‌تر از آن هستند که بتوانند در اراده‌ی ملت ایران و مسئولین کشور اثری بگذارند و ملت ایران قدرتمندانه به حرکت خود ادامه خواهد داد و پیش خواهد رفت.

بازهم دست جنایتکاران استکبار به سرکردگی آمریکای جنایتکار از آستین شرور ترین و خبیث ترین گروهک های ملحد بیرون آمد و اقدامات تروریستیِ تروریست‌های تکفیری و اجاره‌ای در تهران قصد  متزلزل سازی امنیت  پایدار و آرامش مثال زدنی ایران اسلامی که امن ‌ترین کشور در نا امن ترین منطقه ی جهان است را داشتند که  با قاطعیت پاسداران انقلاب اسلامی و مدافعان امنیت کشور، ابتر و ناکام ماند و موجب روسیاهیِ بیش از پیشِ تروریست‌ها و حامیانِ آشکار و نهانِ آنها شد و تردیدی نیست که اینگونه حرکاتِ مذبوحانه ،  حاصلی جز بی آبروییِ عاملان و امران از یک سو و انسجام و اتحاد و همبستگی ِبیشترِ مردمِ ایران از سوی دیگر نخواهد داشت  و آنها باید بدانند که همیشه ی ایام  تلاش ‌های دشمن در نا امن ‌سازیِ ایران، محکوم به شکست است ونه تنها  این اقدامات، عزمِ راسخِ ملتِ ما را متزلزل نمی کند، بلکه موجبِ انسجامِ بیشترِ مردمِ ایران می شود .

حادثه ی ناگوارِ تروریستیِ صبح روز چهارشنبه ۱۷ خرداد  ، در حرم مطهر حضرت امام خمینی ( رض ) و مجلسِ شورایِ اسلامی، به دست عاملانِ سرسپرده ی استکبار- با باورهای شیطانی- منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی ازهم میهنانِ بی گناه و عزیزمان شد و غبارِ غم بر چهره ی ملتِ شریفِ ایران نشاند و  مایه ی تاثر و اندوهِ  هموطنان  مان گردید.

چه پلیدند آنهایی که هراز چند گاهی دستانشان را به خون پاکان روزگار آلوده می کنند و با کشتن انسانیت، در پی تامینِ منافعِ حکومت هایِ جنایت کارِ جهانی و منطقه ای هستند و این به خاک و خون کشیدن ، اسباب افتخار و بهانه ی بقایِ وجودِ ناچیزشان شده است.

و چه مظلوم است مفهومِ عظیمِ انسانیت که در دالان های تو در توی شعارزدگیِ جامعه یِ جهانی ، هر بار به شکلی قربانی می شود.

ایران اسلامی، به عنوان یکی از قربانیانِ اصلیِ پدیده ی شومِ ترور و خشونت در دنیا و منطقه، بارها و بارها طعمِ تلخِ ترور را چشیده و از این رو مبارزه با تروریسم و حمایت از ملت هایِ مستضعف و مظلوم در هر نقطه از جهان ، به عنوان یکی از اصولِ اصلیِ گفتمانِ انقلابِ اسلامی بوده و خواهد بود و اقدام تروریستی  در تهران، بارِ دیگر مظلومیتِ ایرانِ اسلامی مان را در مبارزه با تروریسم ،برای جهانیان بازگو کرد.

هر چند آنها از این مسئله غافل هستند که افراطی گری و خشونت ، ملت ایران را مقاوم‌تر و مستحکم‌تر از گذشته خواهد کرد و در ادامه ی راه ِامام (ره) و رهبرِ فرزانه ی  خود ، ثابت قدم تر گام بر می‌دارند .

دشمنانِ ایرانِ اسلامی به خوبی می دانند که ملتِ ایران در برابرِ چنین جنایتهایِ کوردلانه ای ، کوتاه نخواهد آمد و پرصلابت تر و مقتدرتر از پیش ، چه در عراق ، سوریه ، فلسطین و … و  چه در داخلِ مرزهایِ کشور، به مبارزه یِ با ترور و ظلم ادامه خواهد داد. و با عزت ، استقلال و اقتدار ، خارِ چشمِ استکبارِ جهانی خواهد ماند و آنان با توسل به پلیدترین روش هایِ جنایاتِ بشری ، تصورِ ایجادِ نا امنی در این کشور را داشته و دارند اما غافل از اینکه جمهوری اسلامی ایران با زعامتِ مقامِ معظمِ رهبری ( مدظله العالی )٬ وحدت و یکپارچگیِ مردم و اقتدار نیروهای نظامی ، امنیتی و اطلاعاتی  رو به جلو حرکت می کند و چنین حوادثی ، خللی در رسیدنِ به آرمان هایِ انقلابی ایجاد نخواهد کرد.

ما  کارکنان ، اساتید و دانشجویانِ دانشگاهِ آزادِ اسلامیِ واحد اسدآباد ،  این حملاتِ ناجوانمردانه یِ  تروریستی و اقدامِ  غیر انسانی و ددمنشانه یِ بدخواهانِ مردم و نظام و عاملانِ استکبار  و تروریست هایِ کوردل ، در حرمِ مطهرِ حضرتِ امام خمینی (ره) و مجلسِ شورایِ اسلامی را محکوم نموده و شهادتِ مظلومانه ی ِ هموطنانِ بی گناهمان را در این حادثه تروریستی  –  که اعتقاد داریم تشنه به دیدارِ یار شتافتن را عظمتی است که مفهوم مرگ را به سُخره می گیرد –  به ساحتِ مقدسِ حضرتِ ولی عصر ( روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه ) ،  محضرِ شریفِ رهبرِ معظمِ انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) ، ملتِ مظلومِ ایرانِ اسلامی و خانواده هایِ معظمِ و معززِ شهداء ، قربانیان و حادثه دیدگان ،  تسلیت  و تعزیت عرض می نماییم و برای شهدای این رویدادِ دردناک ، رحمت و غفران و برای بازماندگان ، صبرِ جمیل را از درگاه ایزد منان مسالت داریم .و با باور قلبی به تداوم راه مبارزه با تروریسم ، سپاس  و قدردانی خود را از زحمات همه ی جان برکفان میهن عزیز و اسلامی مان ، بویژه مدافعان حرم ،  پاسداران غیور و نیروهای  نظامی ، امنیتی و اطلاعاتی اعلام می داریم که با شهادت خود شهد شیرین امنیت را برای ما به ارمغان می آورند.

دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد –  خرداد ماه ۱۳۹۶

1. احمدکودزری فراهانی گفت:

سلام بر روح بلند بت شکن قرن سید روح خمینی «قدس سره»و نایب برحقش امام خامنه ای
    سپاس از محبانش .و ننگ و نفرین ابدی بربزدلان تاریخ.امریکا و نوچه های زبونتر از خودش.