۲۷ بهمن , ۱۳۹۳

به گزارش روابط عمومی همزمان با برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان همدان و در راستای تکریم خانواده شهدا،ایرج حیدری مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد به همراه اعضای هیات رئیسه و جمعی از اعضای بسیج دانشجویی ، در دیدار با خانواده شهید جلال وارسته گفت : شهیدان سالکان راستین راه حق و حقیقتند که برای دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های مقدس نظام و رهبری به استقبال شهادت رفتند.
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی جامعه اسلامی که دشمنان با تبیلغات گسترده ضد اسلامی و ایرانی به دنبال منحرف کردن جوانان ما از آرمان های بلند انقلاب اسلامی هستند، تلاش برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در برابر این تهاجمات ایستادگی را به همراه خواهد داشت.
گفتنی است در پایان این دیدار با تقدیم گل و هدیه در منزل شهید وارسته ، از مقام شامخ این شهید گرانقدر تجلیل شد.