امروز : شنبه ۱ مهر ۱۳۹۶

راهنمای استفاده از سامانه ی ثبت نام

الف- راهنمای ثبت نام اینترنتی

ورود به سیستم

۱-  برای ورود به سیستم ثبت نام و اطلاع رسانی آدرس   http://iauas.ac.ir  را در نوار آدرس تایپ نمایید.

۲- روی لینک سامانه ی آموزش  کلیک نمایید.

۳- نام کاربری : ‌شماره دانشجویی می باشد که قبلا روی برگه های انتخاب واحد درج گردیده است.

رمز عبور: شماره شناسنامه بوده که بهتر است پس از ورود به سیستم تغییر و رمز عبور جدید الزاما بایستی ۸ رقم باشد. ضمنا مسوولیت حفظ و نگه داری آن به عهده دانشجو است.

توجه: دانشجویانی که از مرورگر Internet Explorer ورژن ۸ استفاده می کنند درصورت پنهان شدن منوها  از منوی tools گزینه  campatibility view انتخاب کنید

۴-  پس از ورود به سیستم به دو روش می توانید دروس خود را انتخاب نمایید:

الف) مستقیما مشخصه خود را وارد کرده و سپس کلید تایید را کلیک نمایید.

ب ) از لیست دروس ارائه شده روی درسهای مورد نظر کلیک کرده و سپس دکمه بازگشت را بزنید.

نکات مهم:

–   انتخاب دروس عملی که گروه بندی دارند فقط از لیست دروس ارائه شده مجاز می باشد. (روش ب)

–   چنانچه دروس انتخابی تداخل ساعت کلاس و یا تاریخ امتحان داشته باشند سیستم اجازه ثبت دروس را نمی دهد و به شما پیغام تداخل می دهد.

–  مسوولیت رعایت پیش نیاز به عهده دانشجو می باشد. پیش نیاز هر درس در لیست دروس ارائه شده مشخص شده است.

–  جهت مشاهده زمان بندی ثبت نام خود به پیام های شخصی مراجعه نمایید.

–  چنانچه مجوز ثبت نام شما از طریق آموزش یا مالی بسته شده باشد (مثلا اتمام سنوات، عدم ارائه ی مدرک پایه، یا عدم پرداخت وام و … ) ، سیستم به شما اجازه ثبت نام نمی دهد.

لیست پیغام ها:

۱- شماره دانشجویی تعریف نشده است.

۲- فرمول محاسبه شهریه ایجاد نشده است لطفا به امور مالی مراجعه نمایید: مفهوم آن این است که امور مالی روال محاسبه شهریه شما را در سیستم تعریف نکرده است.

۳- لطفاً در زمان تعیین شده مراجعه نمایید: طبق جدول زمان بندی جهت انتخاب واحد به سایت مراجعه نمایید.

۴-  وضعیت ترمی باید عادی باشد لطفاً به آموزش مراجعه شود: دانشجویانی که در نیمسال ماقبل وضعیت ترم آنها عادی نبوده (مثلا مرخصی ،‌عدم مراجعه ، حذف ترم ، محروم…) بصورت اینترنتی نمی توانند ثبت نام نمایند و می بایست به گروه مراجعه کنند.

۵-  وضعیت مشخصات دانشجو باید عادی باشد: دانشجویانی که وضعیت کلی آنها عادی نبوده (مثلا :‌فارغ التحصیل ،‌انصراف ، عدم مراجعه و  …) اجازه ثبت نام به آنها داده نمی شود.

۶-  نامه میهمانی ثبت نشده است: دانشجویان میهمان مجاز به ثبت نام اینترنتی نمی باشند.

۷-  انتخاب واحد اولیه ثبت نشده لطفاً به آموزش مراجعه نمایید: در زمان حذف و اضافه، ‌چنانچه واحدگیری اولیه نداشته باشید؛ سیستم به شما اجازه حذف واضافه را نمیدهد.

۸-  چون بیش از دو ترم مرخصی تحصیلی ثبت شده امکان ثبت نام وجود ندارد.

۹-  چون معرفی به استاد گرفته اید امکان ثبت نام وجود ندارد.

۱۰-  چون ترم جبرانی گرفته اید امکان ثبت نام وجود ندارد.

۱۱-  وضعیت ترم قبل نامشخص است امکان ثبت نام وجود ندارد.

۱۲-  ثبت نام براساس معدل نیمسال ماقبل می باشد.

۱۳-  مشمول دانشجویان با تاخیر ثبت نام نمی باشید: در زمان ثبت نام با تاخیر برای دانشجویانی که انتخاب واحد اولیه داشته اند و بالای ۱۰ واحد درس گرفته اند،‌ داده می شود.

ب-راهنمای پرداخت اینترنتی شهریه

نحوه پرداخت شهریه:

الف        پس از انتخاب واحد اینترنتی (مبلغ قابل پرداخت) ‌را از طریق اینترنت بصورت الکترونیکی واریز نمایید.   (از طریق لینک ثبت نام > امور مالی > پرداخت شهریه)

ب       با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پرداخت الکترونیکی شهریه از طریق وب سایت دانشگاه از طریق همکاری بانک ملی میسر بوده و نیازی نیست کارت به نام خود دانشجو باشد.

توجه مهم:

۱-  دانشجویانی که پرداخت الکترونیکی شهریه خود را از طریق بانک ملی انجام می دهند حتماً دکمه (بازگشت به صفحه پذیرنده )‌را کلیک نمایند در غیر اینصورت مبلغ واریزی از حساب دانشجو کسر نگردیده و دانشجو همچنان بدهکار باقی خواهد ماند. چنانچه بنا به هر دلیل مبلغ واریزی از حساب کسر گردیده اما از مبلغ شهریه کم نشده باشد به لینک (برگشت ناموفق) مراجعه نموده و روی آن کلیک نمایید.

۲-  دانشجویانی که پرداخت خود را به صورت اینترنتی انجام می دهند، چنانچه مبلغ واریزی از حساب آنها کسر گردیده و از مبلغ شهریه آنها کسر نگردیده و همچنان بدهکار می‌باشند، ‌اگر پس از ۲۴ ساعت مبلغ به حساب اولیه آنها برگشت داده نشد به امور مالی دانشگاه مراجعه نمایند.

۳-  اطلاعات لازم جهت پرداخت:

Ø       شماره ۱۶ یا ۱۹ رقمی روی کارت

Ø       رمزاینترنتی کارت (رمز دوم):‌ که می بایست قبلا از طریق دستگاه خودپرداز نسبت به تعریف آن اقدام نموده باشند. آنهایی که از کارت هدیه پارسیان استفاده می نمایند این رمز به آنها داده شده است.

Ø       شماره CVV2:‌شماره ۴ رقمی در پشت کارت.

شماره حساب امور شهریه: ۰۱۰۶۷۷۸۹۳۴۰۰۱