۱۳ اردیبهشت , ۱۳۹۶

مراسم تجلیل از مقام شامخ استاد و بزرگداشت روز معلم عصر دیروز با حضور اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم نکوداشت مقام معلم همزمان با اعیاد خجسته شعبانیه و روز معلم، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد برگزار گردید.

در این مراسم که به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و روز بزرگداشت مقام استاد برگزار شد، دکتر مهری رئیس واحد اسدآباد ضمن خیر مقدم و خوش آمدگویی به اساتید گرانقدر از مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری تجلیل و اظهار داشت : استاد مطهری در طول حیات خود برکات بسیاری برای جامعه اسلامی مان به همراه داشت، شهادت آن بزرگوار این برکات را دوچندان کرد؛ یکی از این برکات توجه به مقام شامخ معلمان و استادان در سالروز شهادت ایشان است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه در طول یکسال گذشته پرداخت و از روند احداث فضای آموزشی ،ایجاد و راه اندازی تحصیلات تکمیلی و میزان فعالیت های پژوهشی این واحد سخن گفت.

در این آئین حجت الاسلام و المسلمین حسینی مجد به تشریح جایگاه ویژه تعلیم و تربیت در دین مبین اسلام و مقام شامخ معلم پرداخت و رسالت معلمی را انسان سازی و شخصیت سازی دانست.

وی افزود: عشق ورزیدن به خلق زیباترین ترنم گفتگو با خالق است و انسان سازی و شخصیت سازی معلمین را مهمترین رسالت آنان برشمرد و خاطرنشان کرد: هیچ جامعه ای روی توسعه و پیشرفت را نخواهد دید مگر آنکه عالمان آن جامعه بخواهند در مسیر پیشرفت و علم قدم بردارند.

وی ضمن گرامیداشت روز معلم، از زحمات کلیه اساتید دانشگاه در پیشبرد اهداف آموزشی تقدیر و تشکر و ابرازامیدواری کرد: در سایه الطاف الهی همواره در سنگر خدمت به جوانان این مرز و بوم و آینده سازان میهن عزیزمان استوار و سرافراز بمانند.

حسینی مجد از همکاری صادقانه و کوشش خالصانه اساتید در راستای هدایت و ارشاد نسل جوان جامعه قدردانی کرد و گفت: متولی اصلی بحث فرهنگ سازی در جامعه دانشگاه و دانشگاهیان هستند که عمل به آن با حضور گسترده ی متخصصین امر محقق خواهد شد.

در ادامه این مراسم دکتر اکبر رنجبرزاده نماینده مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبیین مقام والای استاد و معلم ،خلق شدن نخبگان کشور را مدیون استادان با اخلاق و با وجدانی دانست که خالصانه وقت خود را برای پرورش و تعلیم جوانان این مرز وبوم می‌گذارند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت روبه رشد مراکز آموزش عالی شهرستان اسدآباد،ایجاد و راه اندازی ساختمان مناسب و در خور شآن دانشجویان و اساتید واحد اسدآباد را از اولویتهای کاری خود دانست و با اشاره به سفر وزیر علوم،تحقیقات و فناوری به شهرستان ،ایجاد تحصیلات تکمیلی را از پتانسیلهای بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد عنوان نمود.

اجرای برنامه های فرهنگی هنری ،تجلیل از اساتید دانشگاه و اهداء هدایایی به رسم یادبود از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

تصاویری از این مراسم