۸ آذر , ۱۳۹۴

فرمانده سپاه انصارالحسین استان همدان:فلسفه تشکیل بسیج در دانشگاه،اسلامی شدن دانشگاههاست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا،سردار غلامعلی ابوحمزه در نشست مشترک با روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان اسدآباد که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد برگزار شد، گفت: در سال دولت و ملت ، همدلی و همزبانی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با استفاده از بیانات زیبای مقام معظم رهبری در چهار محور مطالبه گری ،همکاری و پشتیبانی ،انتقاد سازنده و مراقبت از خطوط قرمز نظام اسلامی با کارگزاران دولت و مسئولین نظام تعامل خواهد داشت.

فرمانده سپاه انصارالحسین استان همدان در این نشست که به منظور ارائه راهکارهای تعامل هر چه بیشتر در حوزه های فرهنگی، علمی، پژوهشی و آموزشی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان اسدآباد ،برگزار شد، افزود: در راستای اجرایی شدن و نهادینه کردن منویات مقام معظم رهبری تمام ظرفیت های این نهاد انقلابی را به کار خواهیم بست.
ابوحمزه تاکید کرد:فلسفه تشکیل بسیج در دانشگاهها،اسلامی شدن دانشگاههاست و این به معنی پیاده سازی اصول و مبانی ارزشهای عالی و متعالی اسلامی است.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان همدان خاطرنشان کرد: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری، نظام اسلامی حول چهار محور نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر شکل می گیرد و در خصوص امربمعروف و نهی از منکر، اساتید دانشگاه ها می توانند در زمینه تذکر لسانی ورود پیدا کنند.
ایرج حیدری نیز در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد پرچمدار برنامه های فرهنگی در شهرستان اسدآباد است و راه اندازی کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در دو بخش خواهران و برادران با هدف توسعه مباحث مرتبط با دین مبین اسلام و اهل بیت (ع)، از جمله این برنامه ها بوده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد تاکید کرد: برنامه ریزی و ارائه درس آشنایی با مبانی دفاع مقدس به عنوان واحد درسی و گنجاندن آن در تقویم آموزشی دانشجویان از دیگر فعالیت های این واحد دانشگاهی میباشد که همین امر، زمینه آشنایی هرچه بیشتردانشجویان با فضای جبهه و جنگ و انتقال فرهنگ شهید و شهادت را فراهم نموده است.
در ادامه این نشست مسئولین بسیج و روسای مراکز آموزش عالی در شهرستان به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود درباره مسایل مختلف فرهنگی و آموزشی پرداختند.