یکشنبه, ۲۴ آذر ۱۳۹۸

آرشیو اخبار

مراسم بدرقه دانشجویان و همکاران واحد اسدآباد به کربلای معلی برای شرکت در مراسم اربعین حسینی(ع)

مراسم بدرقه دانشجویان و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد به کربلای معلی جهت شرکت در مراسم اربعین حسینی (ع) برگزار شد.

بیانیه سومین نشست سالانه معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

در بیانیه سومین نشست سالانه معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بر نقش آفرینی دانشگاه در حل مسائل اجتماعی و اقتصادی و تلاش برای افزایش نقش جوانان مسلمان ایرانی در تولید علم جهان تأکید شد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، سومین نشست سالانه معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد.
متن بیانیه که از سوی دکتر پیمان عین القضاتی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد اراک خوانده شد، به این شرح است:

"انتصاب سرپرست معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد"

دکتر عسگری کیا طی حکمی سرپرست معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد را منصوب کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد با صدور حکمی دکتر مرتضی اکبری را به سمت سرپرست معاونت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد منصوب کرد.

تنظیم دستورالعمل آراستگی و شئون رفتاری بر اساس اسناد بالادستی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دستور‌العمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری، بر اساس اسناد بالادستی تنظیم شده است.
به گزارش خبرنگار ایسکانیوز، حجت الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری در نشست تبیین راهکارهای عملیاتی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در واحد تهران مرکزی گفت: این دستورالعمل بر اساس اسناد بالادستی تنظیم شده و دارای پشتوانه قانونی است. مقام معظم رهبری تاکید کرده اند که اگر روی فکر و فرهنگ کار شود، هیچ قدرتی نمی تواند جمهوری اسلامی را شکست دهد.

صالحی‌آرا: ۳ روز مرخصی تشویقی برای کارکنان دانشگاه آزاد که در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند

رئیس ستاد اربعین حسینی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت‌نام دانشجویان، کارکنان و استادان شرکت‌کننده در مراسم اربعین امسال در سامانه ساجد خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، احمد صالحی‌آرا در خصوص تسهیلات ستاد اربعین به دانشگاهیان اظهار کرد: ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد تسهیلات مناسب برای زائران دانشگاهی اعم از دانشجویان، کارکنان و استادان ایجادشده است. ازجمله این تسهیلات، سه روز مرخصی تشویقی در روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۸ مهرماه برای تمام کارکنان و استادان شرکت‌کننده در پیاده‌روی اربعین است.

کارگاه آموزشی سبک زندگی اسلامی- ایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی با عنوان «سبک زندگی اسلامی- ایرانی» به ‌همت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در نیمه مرداد امسال برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار آنا، کارگاه آموزشی با عنوان «سبک زندگی اسلامی- ایرانی» به ‌همت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و با تدریس محمدحسین توانایی، روز پانزدهم مرداد امسال برگزار می‌شود.